Alıntı:
nar50sin Nickli Üyeden Alıntı
bu vefki ben defalarca tecrübe ettim inanın çok güzel huzur veriyor okuması günü tütsüsü vs yok çıktı alıp taşımak isteyenler vefkin arka yüzünü koli bantı ile kople sıra sıra üst üste gelecek şekilde koli bantı ile kaplayın kagıdın dayanma süresi artsın bolca esans sürün vefki kesinlikle folyo sitrec vs gibi şeylere sarmayın kagıdın fazla kısmını kesin kagıdı 3 katlayın kıredi kartı boyutu olacak şekilde üstünüzde taşıyın.birde her gün 15 dakka yada 25 dakka vefkinize kuran dinletin .birde tuvalete vefkle beraber girmeyin vefki düşürmeyin vefk üzerinizdeyken büyük günah işlememeye bakın ...vefkin enüstünde yasin suresi 15 ayet tam karşısındaki tılsım ve onun hemen altındaki 2 tane vefk imamı gazali hz lerinin el afak isimli kitabında alıntı ,birtane tılsım kitabı sihri batılnameden alıntı onun altındaki 4 sıra harflerden oluşan tılsım havasül mucerrebat kitabından alıntı.el afak kitabından alınan vefklerin özellegi bahcede beslenen ceylan gibi sende bu vefklerden faydalan diye geçiyor,tılsım ise bu tılsımı taşıyandan bin dert gider yerine bin deva gelir diye geçiyor .kitabı sihri batılnameden alınan tılsım bu tılsımı taşıyana büyü sihir kar etmez diye geçiyor ..havasül mucerrebattan alınan tılsım bu tılsım 750 yıllık koruma gibi diye geçiyor ...yasin suresi 15 ayeti harekesiz şeddesiz yukarıdaki gibi yazarsanız insanın şansı ve kısmeti açılır diye bi havas kitabında okudum.vefki hazır hale getirip üzerine kuran dinletin öyle kullanmaya başlayın...bu vefki hayırlı bi vakitte safranla yazıp taşımak daha efdaldir ,en dogrusunu allah bilir....
|
tılsımlarda ozel mürekkep gerekmeden çalışabiliyor dedikllerinin doğruluk payı yüksek yüksekde neden kutucukları doldurma sırasınıda paylaşmadın ?
işin ehli biriysen bilirsinki bunu hayır saatlerinde hayırlı günde yazmak daha tesirli olmazmı ayrıntıda hayat vardır bence bunlarıda paylaşır tavsiye edersen istifade edelim kardeşim..
Alıntı:
Nasimi Nickli Üyeden Alıntı
Vefk yapamayanlar, hizbul ihfa ve Salavati Kübra okuyabilir.
|
nasimi kardeşim ya harekesiz kuran varmı sende yada biliyormusun arıyorum bulamıyorum
hayırlı akşamlar