Alıntı:
melisaaa Nickli Üyeden Alıntı
Diyelim ki hadim çağırıcağız zikirlerle, fakat herkes bi koruma yapmamız gerektiğini söylüyor. Koruma nedir? Ne okumalıyız?
|
1- koruma bilimsel olarak enerji dir
hadim hüddam larda farklı enerjilerdir diye düşün radyasyon ısı duman ne dersen gari
2-Korunma enerji yi manipüle ederek dış enerjilerden korunmaktır
3-yakıcı ayetler sureler kendineh as enerjileri olduğu gibi kadim kişilerin ve alimlerin uyguladığı tertiplerle kendini enerji dairesi içerisne alıyorsun örn: ayetel kursi korunma dairesi
yada ya hafız tertipi yada israful umar okursun yaparsın abdest alırsın korunursun bedenindeki enerji yoğunlaştığı ve yakıcı olduğu iiçin diğer enerjilere karşı korur işlediğin günahlardan da günah kapıları açık kalır bu tertiplerle ve tövbe ederek kapatırsın kapıları
negatif(- şeytani vb) pozitif ede(+ nur rahmani )enerjiler de diyorum ben
4-korunma olmasa nolur etrafdaki avami takım sendeki nur yukselince kıskanır kibirlenir sataşamycak olanları bile rahatını kaçırırsın e napmak gerekir
5-korunma yapmazsan senle oyun oynarlar melek sanarsın ulvi sanarsın ifrit çıkar başak bir sıkıntılı musallat çıkar hele ki bayansan ozel durumlar psikioljik olarak ani değişimlere yatkın oluşu yüzünden çok daha rahat musallat olur tesirli olurlar
6-mürşid, gözetleyen ,ilimin bilgini alimi, yoksa çok alim olmalı yada cesur olamlısınki davet yapıcaksın
7-çağırdıktan sonra da korunmalara devam et kapı lar açıksa hemen saldırırlar gözünde açık değilse işin zor
ve daha neler var kolay değil bu ilim dikkatlı akıllı olmak gerek