Enerjiyi kendime yüklüyorum
başka bişeye yüklediginde baği kesmek ve enerjiyi yükledigin seyde tutmak önemli bunlari bilmiyorum imgelemede kendimi çok geliştirdim fakat artik yapmiyorum çünkü yakazada saatlerce kaldigim oluyordu ve cinler sataşiyordu çok hemde ali abinin verdigi zikirler yetmiyordu korumaya napsamda yakazada kankalar imgelememi sabotaj için göz perdeme gelip oynuyorlardi
bu yuzden imgelemeyi biraktim teleknezi merakim icin ekstra odak çalişmalarim vardi hatta başarili oldum 1 defasinda Korktum vazgeçtim piskolojim kaldirmaz diye rüyalarda hep uçtugum için levitasyon merakim vardi ama imkansz olan bisey diyip vazgeçtim şmdide herseyden vazgecmişim de işte bu çalişmalardan dolayi çok şey kaldi enerjiyi gorme ufkumun açilmasi icin okudugum ayetten bazan okuyorum ayeti sevdigim icin ondanda olabilir
Bunlarin disinda rüya aleminde kafir cinnileri ve müslümanlari ayirabiliyorum rüyalarda bilincim uyanikkenkiyle ayni yani ruyardayken bile düsünebiliyorum çok ilerledim fakat vazgeçtim imgeleme falan bunlar ayet okumakla olmuyor ve bikaç bişey