Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] enerjiyi kendime çekebiliyorum yani misal en cok faydalandigim La havle vela kuvvete illa billa aliyyul aziym okudugumda enerjisi ile kendi enerjimi yükseltiyorum ve bu sayede çoğunlukla grip baş agrisi gibi jastaliklarimida aşabiliyorum ilaç kullanmadan vucuttaki yel rüzgar derler kisinin vucudundaki ruzgar veya yel i alabiliyorum ama sıkntı oluyor kendi bedenime çekiyorum fakat kendi bedenimden dişari atamiyorum bu yüzden huzursuz bacak sendromu ve eklem romatizmasi cikti bende hocasiz yaptigim çalişmalarim var kendi kendime gelistirdigim fakat başkasina uygulamak için dahada profesyönel olmam gerekiyor imgeleme çalişmam oldu çok enerjiyi görebiliyorum gözüm açikkende imgeleme yapiyorum iste bu konularda birinin yol gostermesi gerek celcelutiye abi de yok artik gelistiremiyorum kendimi :/ enerjide bağ kesmeyi bilmiyorum yanlis degilsem biri dua ile bag kesilir demistide bağ kesmekte imgeleme ile oluyor cogunlukla bunlari bilmiyorum
|
anladım la havle .. ile vesveye karşı da oldukça kuvvetli şah damarını tutup 3 kere okumanın faydalı olduğunu düşünüyorum
fakat farklı şekilde de enerji yükleme var vefke de ilim ehli anlatsa daha hayırlı olur zannımca