hocam, yaklaşık 4 aydır eşim ısrarla benden boşanmak istiyor 10 yıllık bir evlilik var. bu evlilikten iki evladımız var. bu süre zarfında 4-5 defa barışma sağlansa da her seferi en fazla bir kaç gün sürdü ve geri döndü. en son boşanma davası açıldı ve bir gün sonra tekrar barışmak istediğini söyledi ancak ondan da geri döndü. Bende bu işte başka şeyler var düşüncesi ile bir kaç hocadan yardım istedim. kimisi musallat var dedi kimisi büyü var evinizin yakınına gömülmüş dedi. En son yüz yüze ilk defa bir hoca ile görüştüm ve rabıta ile bakım yaptığını belirtip mezarlığa gömüldüğünü söyledi ve sadece safran parası istedi. önümde artık uzun bir süre yok son hoca gerekli duaları yazdı verdi ve taşımaya başladım. Tek derdim yuvamı kurtarmak ve eğer gerçekten böyle bir soğutma yapıldı ise buna çözüm bulamamak 2 evladımın bu şekilde ailesiz kalması canımı yakar. Hala boşanma gerçekleşmeden gerçekten burdaki hocalardan da yardım alıp soğutma gerçekten yapıldı mı veya çözümü için daha etkili birşey var mıdır bu konuda yardım almak istemiştim.
|