Arkadaşlar bu anlattıklarım tamamen benim yaşadığım tecrübelerdir.
ABD'de şirketimizde çalışırken iş yoğunluğundan dolayı ve yeni bir şirket olmamız hasebiyle genelde gece yarılarına kadar çalışırdık.
Bu arada bizim şirket ormanlık bir alanda. Karşısında göl, nehir ve bol ağaçlı bir park var.
Bir gün yine çalışmaları bitirdik ve herkes evine gitti. Ben de biraz daha geç çıkayım diye düşündüm. Derken gece baya geç oldu, en iyisi burada yatayım bu saatte evet gitmeye gerek yok diye düşündüm. Genel Müdürün odasına geçtim kanepeke yarı uzandım, elimde 99'luk tesbih "Allah Allah" diye zikrederek dalmışım.
Bir müddet sonra bir uyandım ki odanın ortasında uzun boylu, yarı hayvan gibi, çirkin, kafası kurt kafası gibi, tırnakları ve dişleri kazma gibi sivri ve uzun, tuhaf bir yaratık, sinirli mi sinirli bana bakıyor.
Hemen doğruldum. Bana; anma O'nun adını, dedi. Ben şaşırdım, bir yandan da hala Allah diye zikrediyorum. Kimin? dedim. Bana; hala O'nu anıyorsun, söylüyorsun,dedi. Ben o zaman anladım ki Allah'ı zikretmemi istemiyor.
Ben de; Allah'a canım kurban, O'nu zikretmemi kimse engelleyemez dedim. Ve daha şiddetli Allahh Allahh diye sesli zikre başladım. Bu eleman çıldırdı, bana saldırdı; elleriyle tırnaklarını ağzıma geçirerek kapatmaya çalıştı, suusss, diye bağırdı. Ben de tam bu sırada bunun kolundan tuttum kaldırdım yan duvara çaldım. Bu hoplaya zıplaya kaçtı gitti.
Sonra içeriye sarı bir ışık doldu. Panjuru açtım baktım ki; karşıda ağaçların dallarında oturmuş bir sürü cin var. Kısa boylu (yaklaşık yarım metre boylarında), büyük gözlü, sivri kulaklı, Ufo olaylarında anlatılan gri'lere benziyorlardı.
Tüylerim diken diken oldu, ürperdim. Ama korku yoktu. Ayetel Kürsi'yi okuya okuya şirketten çıktım. Arabaya doğru yan yan, onlara bakarak gitmeye başladım. Aramızda ki mesafe 20-30 metre civarı idi. Hepsi de başarı ile beni takip ediyorlardı. Yavaşça arabaya bindim, bu arada dilimde daima Ayetel Kürsi var, arabayı çalıştırdım ve doğruca evin yolunu tuttum.
Bu olaydan sonra da bir daha kesinlikle gece yarılarına kadar şirkette kalmadım.