@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] korma Allah seninle beraberdir onun arzi geniştir sanada banada herkesede yer var yeterki sen rabbe yönel nasip olunca Allah seni emin kilar guvenirsin yani böyle takintilari sal suya gitsin sure aç dinle kim napmis ne etmis ne yalan soylemis bosver kim napsa kendine yapar valla ben yalancilarin yalanini gozlerinden okuyorum sadece acizligine uzuluyorum benlik bisey yok cunku kim yalan soylese kendini kandirir kimse kimseye bisey yapmaz herkes kendine zarar verir yani bu yuzden uzulme Duygularini dizginle Uzulursunde sıkılırsında Allah a sığın Sen ona icini dök O da sekinetini indirip seni sakinleştirsin Iste aşkin tek sahibi Allah tir insallah kalbin Allah a aşik olur
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|