Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] E Allah in hazinesi sonsuz isterken herşeyi istiyorlar valla bende bi aralar bu moda girdim şnu istiyom bunu istiyom diye Duamda samimi degildim malesef Bize huzur ver Ya ekramerekramin bence en buyuk zenginlik huzur dur o varsa herşeyim sahibisin o yoksa dunyalar senin olsun ne fayda hamdolsun Allah neye layik görse ona kaanâat getiriyoruz . Fakat versin Allah in hazinesi sonsuz herkese zenginlik banada huzur
|
Şartlar kötüye gidiyor dahada gidecek gibi.Sağolsun sağlık sistemi bazı ilaçları karşılamıyor yani zorunlu olarak parayla alacan çıkarı yok.Onun için çok kişi görüyorum ilaç olayları falan harbiden zor Allah işte herkese özellikle inanana maddi manevi yönden güç kuvvet versin diyorum.Ülke şartları kötüye gidiyorda işte geçen marketten tost kaşarı aldı birader 20 gün önce 51 tl bimden 1 hafta sonra oldu 58 tl derken 3 güne evvel aynı kaşar oldumu sana 67-68 tl birader dedi herşeye zam her şeye zam.
20 günde nerdeyse % 40 zam bu arada süte zam gelecek gene diyorlar belkide geldi.
Millet onun için herkes haldır haldır bereket bolluk zengin olma uygulaması aramasında ne yapsın.yani hak veriyorum herkese.