Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Bende ayet yazdim ayatel kursi ve bakara 163 u yazip kati amber surdum muska sekline getrdim naylona sardim ve son olarak beze sarip diktim suan uzerimde koruma amaçli muskama surekli hakiki gül suyu dökerim kokusu gecince tekrarlarim defne yapragini 2 3 gundebi yakiyorum gorevlendirme olmasada vefk bu sekilde calisiyor hoş ben ayetlerin altina mühürde yazmiştim fakat hersureye ayete bu uygulama tesir eder diye dusunuyorum Yazarkenki niyet onemli kisi kendi yazmali niyet daha samimi olur sahsi dusuncem bu yönde ve cook uzun sure zikir cekmemek lazimda yazilacak ayeti yazarken okumak ve evvelinde 313 defa okumak iyidir enerji yukler vefke baslamadan once 2 rekat hacet namazida kilinir sabah ezanina 1 2 saat kala teheccud vaktinde veyahut geceleyin bi horoz öttügünde hemen namazi kilip yazabilirsin çünkü geceleri öten horoz ibadete namaza çağirir sabah namazindan sonra da yazabilirsin vefkin calismasi icin ilaveten sabah gün agarinca ve ikindiden sonra gün kararinca tekbir tevhid salavat zikirlerini çekebilirsin hem seninde enerjini yükseltir hde sevap
Yazdiklarim ayetlerden ögrendiklerim ve kendi tecrubelerimdendir Vesselam
|
Allah razi olsun, lakin sitede görevlendirme ve okuma yapmazsan çalışmaz diye yorumlar okuyorum. Vefk yapmıcam sadece 10 -15 farklı sureden kısa ayetleri yazıp taşıcam. her birinin birşeye faidesi çok olduğu için.. ama lakin bu ayetler için okuma nedir görevlendirme nedir bilmiyorum öğretende bulamadım dua ediyoruz bekliyoruz himmetiyle