Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Forumu dikkatli incelediğimde çok beğendim havasla ilgili cidden güzel bilgiler var uzun zamandır sadece araştırmalar yapıyorum uygulama gibi bir merakım yok insanların başlarından geçen olayları falan dinliyorum da burda birçok kıymetli hocalarımız abilerimiz var yani sıradışı şeyler yaşayanlar varsa anlatmak isteyen olursa anlatabilirlermi eminim benim gibi çok keyif alanlar vardı birde sitede bir hocanın ilk cin davetini biryere yazmıştı bir kitapta aynı daveti hadim daveti olarak yazmışlar o daveti dinlediğimde empati kurduğum da çok ders çıkardım
|
----------------------------------------------------------------
Niyetinizin kötü olmadı aşikar ama bu kadar alıngan, kırılgan olmayın yazılanları sakın şahsi almayın....
10-15 gün içinde açılan konu başlıklarına bir bakar mısınız?
-Göz perdemi açmak istiyorum
-Şimşek çaktırmak, rüzgar estirmek istiyorum
-Ejderha kanı tütsüsü
-Büyü yaparken adım adım ne yapılmalı?
-Keşfin açılması için bir cinin mi olması gerekir?
-Hüddam kazanmak istiyorum
-Maddeye tesir etmek istiyorum
-Haber alma telepatik güç
-Sözümün geçmesini istiyorum
-Evlenmek için tılsım
-Astral seyahat
-Cinler hangi dilde konuşur?
-Bulut enerjisi
Hocalar kızmasında ne yapsın akıl var mantık var..şu sorular mantıklı mı? sanırsın soruyu soran ergen..hocalar bunlarla uğraşıp bunları yaptıklarından doğru yola çekmek için bazen sert de konuşabiliyor bu da gayet normal bu sorulara verdikleri yanıtlar inanın az bile..milletin aklı fikri hep şeytani ve boş işlerde ...hoş bu dediklerini yapsalar sanki mutlu olacaklar....oysa ki, açık ve net bunlar sana verilmek istenseydi verilirdi verilmedi ise kurcalama.... sen neyi kurcalıyorsun neyi kurcaladığının farkında mısın? bunları bir düşündün mü? özde hocaların dedikleri anlatmak istedikleri bu ama ısrarla aynı saçma sapan sorulara maruz kalıyorlar..yani onların işleri de zor...
Güzel kardeşim her şey niyete göre...bu kadar saçma sapan soru soranların içinden sıyrılırsak ben buradaki hocalardan kişilerin güzel paylaşımlarından ne de güzel şeyler öğrendim ...kısacık dünya yolculuğunda ruhumun ilerlemesinde ne de güzel ışık oldular bana...hepsinden Allah razı olsun...
Siz de iyi niyetle sormuşsunuz bende alındığınızı görünce kırılmayın diye yazmak istedim...
Selametle