Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
1-kayıp eşyayı getirmek için illaki cine gerek yoktur fakat cinlerlede yapılır zannımca
2-fal bakmak gaybı bildiğini idda etmektir şirktir boyle bir amacın varsa şeytani varlıklarla ancak ulaşabilirsin oda gaybı bilmek değil oyun oynamalarıdır neyse..
3-cin arkadaş edinmek istiyorsunda cinlerde insan gibi humanisti var müslümanı var kafiri var şeytanı var ne istiyon sen ulvi sufli şeytani vs çeşit çeşit fal da istiyorsan ulvi den ümitini kes sufli dende pek umitin olmasın
4-cin korku vermesinin sebepi zaten enerjinin zayıf ilminin az olması zahiri ilimin yoksa akıl sağlığına şimdiden veda et
5-fazla uğraştırmaycak birşey istiyorum zaten herkes de cin sahibi keyfi istediğini gibi kullanıyor onlarda zaten can atıyor ve nefisleri yokmuş robot muş gibi her denileni yapıyor mu sandın?
6-sitede bir sürü sahih ve sahih olmayan davet var ağırlıklı olarak müslüman cinlerin daveti fakat diğer şeyler arıyorsan bu sitede bulman zor üstelik bu dediklerimden
(islami yollardan istersen,şartları var ağırdır herkes yapamaz yapsanda edinsende ilimin yoksa maskara olursun karar senin zahmeti az davetlerde var ama istediğin şartlartı karşılarmı onlar bilmiyorum)
|
zahmeti az olan bir daveti anlatırmısın veya forumda linki varsa paylaşabilirmisin rica etsem
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Akıl vermek kim biz kim biz sorunu cevaplayalım sırayla
Daveti buldum yaptın diyelim geldi müslüman hicbir varlık gelmez öyle işlere girmez gelen şeytani kafir cinler
geldimi şartları sunar imanın evli isen boşanman Kuran-ı Kerim yakma yada başka şeyler bunlara olur dersen görüşürsün sürekli tabi unutma çok yalancıdırlar sen elimde artık oynatıyorum sanarsın ama onlar seni elinde oynatır tabi bu iyo taraf diğeri geldi korktun ee geride gönderemezssen ömür boyu musallatlı yaşarsın başına neler açar orasını bilemem ama her halukarda imanını elinden alır..
|
iman konusu pek bilemem çevremde güvenilir hocalar var kendimi koruyamazsam bile en azından başkları tarafından korunabilceğimi düşünüyorum