Alıntı:
Nilberg Nickli Üyeden Alıntı
Sağdan soldan duyduklarınıza bence pek itibar etmeyin. Kendinizde tuhaflıklar var mı onları gözlemlemeye çalışın, maneviyatı, gerçekten kuvvetli, Ehli sünnet birinden bakım isteyin, cinci olmayan birinden yoksa bu defa gerçekten büyülenirsiniz....Burada da bakım yapabilecek takva sahibi birini aramayın, tavsiye etmem...Dış dünyada bakın ve hatta Evliya eli olan Ninelerimiz, dedelerimiz var onları bulmaya çalışın...Büyülerin 40 gün sonra etkisinin kalmadığı doğrudur, lakin büyü yeniden tazelenmemek kaydı ile. Bunu Evliya eli olan bir Nine söylemişdi bana, aklımda kalmış...
|
iliminde noksanlık seziyorum
1-ehli sünnet birinden bakım isteyin ?
1-bakım ne demek biliyormusun bakımda ne yapılır ne amaçlıdır büyücü bakım yapabilirmi yada havas hocası veya ehli sünnet birinden kast ettiğin ?
2-cinci olmayan birinden isteyin yoksa büyülenirsiniz?
2-büyülenmeme gibi bir durum yok bu lafa bakarsak ?
3-Dış dünyaya bakın allah dostu arayın nuru yüzüne yansımış
3-yani allah dostu olan nuru yüzünde olan kişi musallatan kesin kurtarıyormu ? aksi bir durum olamazmı
4-kıyıtırık havas kitaplarını hepsi cinlere kontart yapılmak için yaratılmış sanki?
4-yaratmak allaha mahsus değilmidir ki de seni yaratılmışlara boyle bir mecaz kullanıyorsun
-işin ehli olan kişilerinin kitapları yokmu sanıyorsun piyasada ?
-bazen cinci bile geri çekilmek zorunda kalıyormuş ne biliyorsunki büyü konusunda negatif pozitif enerji lerdenki bunu idda ediyorsun
5- dediklerinizin yazmadıklarıma bende katılıyorum fakat şu yukarda olanlar apaçık delalet ve noksanlıktan kaynaklıdır
bu yazdıklarınızın vebalin olacağı kanaatindeyim çoğu da aleyhinize sonuçalnır zannımca eğerki işin ehli değilseniz dediklerinizi çok dikkatli seçin ve bu yukardakilerin isterseniz açıklamasınıda gayet açık uçlu bir dil ile yaparım peki ya siz dediklerinizin arkasında durmaya hazırmısınız?