Alıntı:
nar50sin Nickli Üyeden Alıntı
bu vefkin renksiz olanını 10 gün önce taşıdım yaşadıklarım aynen şu şekilde 1 patron benim yanıma geldi maşına zam yaptım dedi yanında gelirken 5 kilo üzümde getirmiş 2 aynı gün çalıştıgım firmadaki bir arkadaş bir yakının da eski bi 3 tonluk makina oldugunu bunu benim almamı söyledi 3 ertesi gün bi akrabam bana bi iş verdi... ben acayip sevindim lan bu vefk bi harika dedim içimden.. evde vefki kontrol etmek için gömlegin cebinde taşıyorum çıkartırken çart diye vefk yırtıldı neyse o makina var diyen arkadaş satmaktan vaz geçtiklerini söyledi beni arayan akrabam başka birini buldugunu söyledi..bende hemen aynı vefki renkli olacak şekilde düzenledim yanlız önceki taşıdıgım vefkin etrafına ya ganiy 21 defa yazmıştım ve 4 lü olan vefkin dışına halka yaşmamıştım şimdi bu verdigim vefkte 22 ya ganiy yazıyor 4 lü vefkin dışına halka ekledim 2 gündür taşıyorum ama bi icrat yok..bu vefkte eksik yada fazla olan neyse bilgisi olan yazssa hepimiz istifade etsek ben tekrar düzenleyip siteye atarım yukarıda yazdıklarım inanın dogru
|
onceki vefki paint uzerinde bbire bir yap ve paylas
-yaptigin vefkim yuksek tesirde olması ozel bir gunun ozel bir saatinede denk getirmiş olman o vefki yaptigindaki saati ve asamalari anlat ve inceleyelim ve hangi sebepten bu etkiyi yaptigini ogrenelim
-bazi esma vefk vb seyler nadirende olsa allahc.c lutfudur bu yüzden şükür etmek ve elinden alininca nankörlük etmemek gerek
-ve bu vefkleri hangi kaynaktan gorup yapiyorsun onuda paylas mumkunse indirme linkiyle cunku kaynaktan kaynaga erkani usul ler farkli olabiliyor
hayirli aksamlar