Alıntı:
Afatsum Nickli Üyeden Alıntı
Emine önceki yazımda istihare namazı ile girilir diye yazmıştım sebebi senin gibi durumlar ile karşılaşılmasın diye hak tarikat hak mürşid bulunsun diye. Senin yaptiğin hak olmayan bir tarikata denk gelip tüm naksileri dolayısı ile içerisinde bulunan seyyidleri şerifleri şeyhleri Allah dostlarını rencide etmek Allah dostlarini rencide etmek ne demek biliyormusun acaba tabii ki biliyorsun nakşibendi tarikatinda bilhassa menzil ve Mahmut efendi cemaatin da kuran hadis sünnet dışında hiç bir uygulama yapılmıyor tabii ki hastalıklar hasta insanlar olacak toplu zikir gizli zikir toplu tövbe açık zikir uydurma mi zannediyorsunuz hepsi Kur'an'ı Kerim'de namaz gibi emir yani farz olan uygulamalar oradaki mubarekleri hedef aldigin için yazıyorum senin menfaatine yani senin yazdıklarını 25 senedir ben hiç görmedim ama dersen içlerinde 3 kağitci çok mu çok günahkar çok mu çok aslında tarikatlara kabul edilme sebebi bari imansız ölmesinler davası yada en azından günahkardan korunsunlar bunu dünyada en iyi yapan da menzildir peygamberimizin emri üzerine hereket ediyorlar kendi kafalarına göre değil biz çok gördük uyuşturucuyu haramları bırakanları dikkat et emine dikkat dikkat dikkat Allah'a emanet Allah seni korusun
|
"""toplu zikir gizli zikir toplu tövbe açık zikir uydurma mi zannediyorsunuz hepsi Kur'an'ı Kerim'de namaz gibi emir yani farz olan uygulamalar""'
bu dediginin kurandaki delili nedir? hangi ayet hangi surede geciyor? veya bunun delili olan hadis var mi?