Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi valla benim lafim meclis disi seytana hizmet eden hocalar ben tarikatlara karsiyim o mahmut efendiyide kalben sevmiyorum bilmiyorum niye etek opturen her seyhe karşiyim vesile duasi da yanlizca peygamberime aid O muslumanlarin vesilesidir baska kimseyi yuceltmen ben resulu seyh lerle tanimadim Elhamdulillah resulu gordum konustum hic istihare namazi hacet namazi kilmadan ozel tertip olmadan Allah ta biliyor Sirf onun aşkina kapilmamak icin peygamberin hayatini okuyamiyorum arastiramiyorum sadece bundan korktugum icin Kuranda ona inen ayetleri okudugum zaman onu anlatan ayetleri okudugum zaman bile hissiyatim yukseliyor duygusallasiyorum Ben bunu yaparken gidip hicbi seyhi etegini opmem etegini openleride sevmem .
|
Dediğim gibi öptürenler ile öpenleri aynı kefeye koyuyorsun karışıyor Resulü Ekrem efendimizden sonra varisleri olmayacağina mi inanıyorsun muhakkak olacak şeyh demiyorlar mürsid diyorlar. Şeyh olunca karşı çıkılıyor mürside bir şey demiyorlar anlamadım şeytan herturlu yatiriyor müslümanları ayrıca anlaman icinn yaziyorum aslında sır olarak kalması gerekiyor belki bir şeyler değisir senin açindan benim yaptiğim istihare de Resulü Ekrem efendimiz direk çok açık şekilde menzilde ki gavas hzlerini işaret etti şimdi 3.5milyar insan bir araya gelse yok o seyh değil gavs değil dese ne yazar belki gördüğun Resulü Ekrem efendimiz değildir atıyorsun diyecek varsın desin bilmem anlatabildim mi şunu da unutma her insan günahsiz hatasiz şeyh arıyor sence bu mümkün mü bulan olursa yalancıdır devir zaman zaten Mehdi as geleceği tarikatların tek çati altinda toplanacağı mezheblerin ortadan kalkacaği hatta bir hadisi şerifte geçer İstanbul'un en büyük alimı Mehdi as için Mehdi değildir diyeceği geçer Allah bilir o da cukkalı Ahmet olabilir yani bozulmalrın daniskasi yaşanıyor fakat aklı olan saygısı olan hele hele Seyyid olan silsile yolu ile devam eden menzil deki gavz hzlerine yaşadıklarımdan şahit olduklarımdan dolayı kesinlikle konuşurken dikkat edelim Allah dostu deniyor ki öyle Allahu Teala'nın dostuna laf söylemek istemezsiniz herhalde dikkat dikkat dikkat emine bildiğin gibi değil Allah'a emanet