Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi kimse ölmeden olmaz fakat ölüncede dönüs olmaz ben naksibendinin cemaat sohbetini begenmedim hep sirk full sirk vesile ilahisi 2 de bi seyhi ovme kadiriye karsi degilim toplu zikir yok kim ne cekti sorgu yok hafta bi sinirli sayida su esmayi cekcem diyorsun oyle tarikatcilar ben demiyor seyhim diyor ve seyhten mertebe istiyor sofilik !
Mertebe icin goze girmek icin zikirler benim gorusum bu Cunku onlari gosteren onlar sapkinlar sapiklarr Peygamber ummeti ona tapmasin onu yuceltmesin diye resmini yaptirmadi sunnetlerim miras dedi ummetine miras olarak islamiyeti birakti 3 5 sarlatan i goren herkes dinden sogudu hepsi kibir hepsi sapkin nasibendiyi diyorum diyerlerine bakmadim cemaat cemmaatte gezxek degilim . Kadin ve erkek mahrem sen kalk kadinlara Seyhin resmini ver zikir cekerken muridler seyhi imgeleain hay Allah ya Ben bu tur seylere siddetle karsiyim Kalkip diyorlar Once peygamber sevilir sonra Allah pardon ben Allah in peygambere sen yanlizca ögutçusün onlarin uzerinde zorlayici degilsin gbi gbi cok ayet okudum kalkip bunlarin sapkinligini desteklemem yani Evet o sapkin tarikati sol cevimden cikaririm hep gunah hep sirk acik kufur
Bana acik kufur degil diyen gidip bi hoca 3 sahit esliginde sehadet getrsin !!! Mustafa abi Allah icin yazma ya benim sahsimla diyaloga girme Allah rizasi icin maksadin ne niyetini sorgula benim gorusum bu Ha paylasmis olabilirim bozuk saat bile gunde 2 defa dogruyu gosterir seyh mutaymiş sapkinlari sapiklik icinde biraktim cunku hepsi birbirinden faydalaniyor gaflet etmeyende gorur ne olduklarini Selam .
|
Emine önceki yazımda istihare namazı ile girilir diye yazmıştım sebebi senin gibi durumlar ile karşılaşılmasın diye hak tarikat hak mürşid bulunsun diye. Senin yaptiğin hak olmayan bir tarikata denk gelip tüm naksileri dolayısı ile içerisinde bulunan seyyidleri şerifleri şeyhleri Allah dostlarını rencide etmek Allah dostlarini rencide etmek ne demek biliyormusun acaba tabii ki biliyorsun nakşibendi tarikatinda bilhassa menzil ve Mahmut efendi cemaatin da kuran hadis sünnet dışında hiç bir uygulama yapılmıyor tabii ki hastalıklar hasta insanlar olacak toplu zikir gizli zikir toplu tövbe açık zikir uydurma mi zannediyorsunuz hepsi Kur'an'ı Kerim'de namaz gibi emir yani farz olan uygulamalar oradaki mubarekleri hedef aldigin için yazıyorum senin menfaatine yani senin yazdıklarını 25 senedir ben hiç görmedim ama dersen içlerinde 3 kağitci çok mu çok günahkar çok mu çok aslında tarikatlara kabul edilme sebebi bari imansız ölmesinler davası yada en azından günahkardan korunsunlar bunu dünyada en iyi yapan da menzildir peygamberimizin emri üzerine hereket ediyorlar kendi kafalarına göre değil biz çok gördük uyuşturucuyu haramları bırakanları dikkat et emine dikkat dikkat dikkat Allah'a emanet Allah seni korusun