Alıntı:
Fatma0738 Nickli Üyeden Alıntı
Amin cümlemizi Allah razı olsun herşey nasip kısmet meselesi bugüne kadar gitmedim hiç hocaya zaten nerede var bilmem parada yok zaten bakım yapılması gerekse bile oda nasip gerçi Yüce Rabbim kimin ne yaptığını gösteriyorsa bilsen ne olacak biz ne yapabileceğiz bizdemi onlara yapacağız yada gidip öldürecek miyiz Allah a sığınmak tan başka yolumuz yok Bizi yaradan Yüce Rabbimiz elbet yolumuzu gösterir çok şükür gösteriyorda yoksa nasıl kurtulacağımi nasıl bir yol izleyeceğimi ben nereden bileceğim iki ağır vakada bir kuruş para bile ödemedim hocaya gitmedim bu son vakada Rabb'im @ imas hocayı vesile etti Allah ondan razı olsun 25 yıl önceki vakadada yine hiç tanımadığım görmediğim tel ve mesajla bile görüşmediğim bir şeyh muska yazıp göndermişti onada benim durumdan muridlerinden bir tanıdığım benim durumu anlatmış Allah razı olsun her kimse o zamanda o muska ve şeyh Hz vesilesiyle Rabbim sifami verdi tanıdıklar büyü yapıyor hiç tanımadığım insanlar kurtulmam için yardımcı oluyorlar traji komik gülsem mi ağlasam mı insanın zoruna gidiyor bazen hiç görmediğin tanımadığın konuşmadığın insanların senin derdine yardımcı oluyorlar ama derdiyle dertlendigin birlikte yiyip ictigin arkalarından dualar ettiğin iyiliklerini istediğin insanların sana büyü yapıp musallat yollaması insanın zoruna gidiyor
|
Hocam sıkıntılarınız nasil azaldı ne okudunuz bende 2 gün ibadet edip 3 gün bırakıyorum zikiri siz ne okudunuz belki banada ışık olursunuz