Alıntı:
ICEBERK Nickli Üyeden Alıntı
Bu adetler şifreli kısmına çok takıldım ben. Tövbe, salavat ve tevhid'e nasıl şifre konabilir. 1 ve ya 2 tane fazla eksik okumak nasıl kötülüklere gark edebilir aklım almıyor. Hani söylenen sözler başka bir şey olsa, ayet tekrarı bile olsa diyeceğim ki bir ihtimal. 'Allah'tan başka ilah yoktur" derken nasıl musallat kapılabilir.
Konu hakkında bilgi verebilecek hocalarımı konuya rica ediyorum @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
bunu zihninde kapı düşün dişleri uyumlu olmasa kapı açılırmı ne eksik ne fazla hem bu yüzden havas alimleri sayıyıa çok dikkat edin diyor alimlerin fikir birliği ettiği şey seni neden bu kadar garipsedin her zikir enerji oluşturur negatif veya pozitif nurani veya şeytani aura yı değiştirir anladınmı biraz daha ?
musallat durumu ise zaten dediğim gibi ilgilerini çekiyorsun eğer korunma yakıcı nurlar ile ozel metodları uygulamazsan vesvese vb bir çok şekilde zarar vermeye çalışıyorlar çünkü onlara zarar veriyorsun ?