@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] valla vefk yazmakla bu uzaktan yakindan hic ilgim yok hic anlama ebdec degiri musteri satti. 10 defa okudum. Kagida baktim kagit bana
Amman dedim yazmayi usl bilmiyorsam banane ben Rabbimden istiyorum ayettir suredir Allah in sozu kadar ne guzel olabilir dedim zaten niyey belli ne okusamda cinleri gorup duyardim da 24 saat degil tabi ama hissiyatlari vardi hep varlik hissi ya ayak sessi gelirmi ayak sesi duyuyordum musallatta da degildim ibadetim i yapiyordum Kendimce kalbimi costurmak icin zikirler enerjim gun boyu yuksekti ama naptimsada gorup duyordum ibadete engel olamiyorsaniz niye goruyorum dua okuyorum benle beraber okuyorlar yemin ederim mudessir suresini yarim yamalak ezbere bilirim ama o seyde mudessir suresini yariya kadar okudum hic. Banamsn demedi benle beraber okuyordu ben durunca duruyordu etkisi yoktu ama sinirim bozuluyordu arapca konusuyordu anlamiyordum. Astral seyahat yaptirmaya calisti. Resmen bendenden koptugumu hissettim kendime zor bela geldim karabasan gbi ama karabasan gbi degil iste sukur inandim niyetimi ettim yazdim taktim ne hissiyat ne gorme bunu bana vefk yapti demiyorum Allah sifami verdi vesile ile dedim sukur simdi. Uykum rahat ne durten var ne konusan hepsi gitti benim gbi olan cok etrafta ne den yardim etmiyim soncta sifa Alah tan