@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] icindeki karanlik kimde yokki. derdini Alah a arzet arzetki sekinet insin uzerine
Evet kişi içindeki boslugu napsada dolduramaz herkesin yeri dolar ama rabbin yeri dolmaz seytan bu bilgiye ulasmaman icin seni tesir altina aliyor. Allah i cokca tefekkur et. Hicbisey okuyup yazma. Kalpte ki sevginin tumu Allah a aiddir seytan bunu kul anlamasin diye herseyi yapar evet kul bunu anlayinca bunu benligine ekleyince ibadet eder husu ile vesvesecileri duymaz herseyden evvel Allah in merhametinin buyuklugunu tefekkur et. Peygamberimizin bi sozuydu rabbiniz annenizden daha. Da merhametlidir size diye her gece. Seni seviyorum ya vedud. Sende beni sev beni dosdogru yola ulaştir bilincimi kalbimi ac seni hakkiyla hissedip anlayayim de elini kalbine gotur ya errahamer rahimin bi rahmetike 3 defa tekrarla her bunalip. Aglama hissinde bunu tekrarla. Aglama hissin isyandansa aglama fakat asktansa agla pismanliksa agla vijdanin rahat degil. Yapamadiklarindan hakka gidememekten. Sozlerimde cok hidayet var tabi kavrarsan rab ile muhabbet bagi kur herseyden once her gece gozunu kapattiginda. Mecnunun leylaya olan aski gbi. Feryad et rabbine seni seviyorum ya vedud sende beni seviyorsun biliyorum beni dosdogru yola ilet kalbim i ve bilincimi ac senin varligini hissedip kavrayabileyim de muhabbet bagi kurulmuyorsa. Yazdiklarimizi oyle durgun yapsam nolcakki diyip okuyor ve yapsammi yapmasammi diye got gellerin varsa ve sonunya yapiyor veya yapmiyorsan bu hallere mahkum edersin kendini
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|