Alıntı:
EmirKafKef Nickli Üyeden Alıntı
Tabii suanki sıkıntım içime karanlık basıyor ağlamak istiyorum aglayamiyorun, kafamı düşüncelerimi durduramiyorum,dini konulara yonelemiyorum dua bile ederken çok fazla daralıyorum ve kendimi cehennemlik hissediyorum çünkü daha ben namaz bile kılmıyorum mahiyetini önemini biliyorum ama kendimi harekete geciremiyorum zor bela geçirsem bile daha fazla sıkıntı basıyor. Kişilik meselesini bı şekilde hallediyorum psikiyatrik destek ile ama icimdeki boşluk ve karanlığı atamıyorum kafamın karışıklığı da öyle. Artık bu karanlığa dayanamıyorum bende Allah'ın sevdiği kulu olmak istiyorum, şeytana uymak istemiyorum bu sesler beni günah yapmaya da zorluyor. Musallatli mıyım değil miyim bilmiyorum ki daha önce yaşadım ama ben sadece iyi biri ve iyi bir kul olmak istemiştim
|
A- kafadaki düşünceleri durdurmak için :
1-Allahümme amir kalbi mim vesavisi zikriki vatrud anni vesavisiş şeytan
2-3kez şah damarı dokunup la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
3-Pisokolojik destek alarak gerekl ilaç ve sosyal terapi ile durumu mental breakdwondan kurtulmayı edinmelisiniz çevrenizden de sevdiklerinizle vakit geçirerekte bunu katkı verebilir
B-Dini konulara yönelmenin vei stikararın en temel yanı hayatını sıfırlayıp dinin etrafına hayatınızı yerleştirmek namaz vakitlerine göre işlerinizi planlarınızı yapmak abdesti ezandan once alıp secadeyi açmak ezan bitince hemen başlamak
bu çok katkı sağlaycağını umit ediyorum
C-evet namaz kılamyanın cennete girmesi pek olası değil
ayetlede sabit:Suçlular der ki: "Biz namaz kılanlardan değildik.
veşunu demeliyimk i kıl kılma allahtan korkarak kurana sünnete emin bir şekilde sıkıca tutunmazsan cehennemliklerden olmak yakındır dua ederken niyetine allahım beni hidayete erdirdiğin kullardan olmak istiyorum de
hadis lede sabitleyelim:"Evet! Kalpler, Rahman'ın iki parmağı arasındadır. Onları istediği gibi çevirir." (Tirmizî, Kader 7)
D-kişik meselesini ilerleme kat etmişsin ama durum manevi anlamda da olduğu için küçük bir reçete verelim yatmadan önce vveya hem sabah hem yatsı namazından sonra uygularsan namaz kılmaya başladıktan sonra katkı sağlar
hergün uygula bunu en az bir kere
Ayetel kursi korunma dairesi(sitede bulabilirsin)
998ya hafız
100 tevbe estağfirullah
70 salavat
niyetini kendine özel şekilde net bir dilde sadeleştir ve soyle
100 la ilahe ilallah
bu ise musallat vb birşey varmı anlamak için:
-1bardak suya101 yunus.as duası ve 11 ayetel kursi her okumada su ya ufle suyun tadı nasıl ? mide bulantısı vb reaksiyon varmı ? musait olunca abdestli bir şekilde bir yerde uygula
-zurriyat agacı tovbesi yap ve uygula buda 1 kez
-6gün sabah aşkam hizbul şakran oku bu güzel bir korunma metodu sitede var