Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
1-50 100 gibi sayıların üstündeki zikirler ruhanileri ilgisini çeker
sayı artıkça uvi sulfi şeytani ler cezbeder iyi yada kötü
2-üveys zikri nden hayırlıısıyla bulanda olabilirmbulamayanda
3-okuduğum bir yazıda tarıkatin insanlara musallat etmee amacıyla özellikle kodlu zikir çektiklerini soylemişler
4- zahiri anlamda tasaffuvi ilimlere hakim olmayana boyle zikirler verip ilerletmek bir çok kötü sonuç doğurduğunu yüzlerce sonuç çıkarmış
5-yüksek sayılardaki zikirlerde surelerde vb okumalarda korunma duaları tertipleri yapmamak gerçekten tehlikeli
not:üyveysiler işin tekniğini basitçe açıklayıp gerekli ön şartları anlatmaması göstermemesi bir çok musallata sebep vermiş bence ve onların bu dediklerimi bilmemelerine imkan vermiyorum her orta class bilgi paylaşan kişiler mutllaka mürşid gözetiminde tasaffuvi işlere girişin diyor gerisini sen düşün...
yazımı okursanız sorunuza cevap vermiş olurum zannımca hayırlı günler
|
Yine aynı şeyi söylüyorum. Tövbe, salavat ve tevhid'de nasıl kod olabilir. Kaldı ki sayıları da vermişler 100,132,100. Bunlar hem çok az sayılar hem de eğer kod varsa bunu ifşa edebilmeliler çünkü sayı belki sıra belli.
İşe başlamadan neyle karşılaşabileceklerini veya korunma yapmaları konusunda uyarmamaları konusunda hemfikiriz. Ama karşılaştıkları şeyin de musallat değil imtihan olduğunu düşünüyorum çünkü tövbe, salavat ve tevhid musallat çekmez diye biliyorum.
Konunun ilk mesajının tamamını okudunuz mu bilmiyorum. Orada bir rüyadan bahsediyor. Bir kereye mahsus iblis rüyanıza gelir hazine vereceğim der, sizi ikna etmeye çalışır kanmayın diyor. Sıkıntı yaşayanların ya bu uyarıyı okumadıklarını ya da okudukları halde iblisin oyununa geldiklerini düşünüyorum.