Alıntı:
ICEBERK Nickli Üyeden Alıntı
20000 Ya Kahhar çekene bir şey olmuyor ama burdaki terkip insanı musallatlı yapıyor? Akla mantığa sığmıyor. Tövbe, salavat, tevhid insana sıkıntı versin. Niyet halis olduktan sonra hiç zannetmiyorum ki bir şey olsun.
Sıkıntı yaşayanlar acaba bu terkiple seyr-i sülükte çok hızlı yol aldıkları için gelen imtihanda eleniyor olabilirler mi? Çünkü herkese açık ve kabı alan var almayan var.
|
1-50 100 gibi sayıların üstündeki zikirler ruhanileri ilgisini çeker
sayı artıkça uvi sulfi şeytani ler cezbeder iyi yada kötü
2-üveys zikri nden hayırlıısıyla bulanda olabilirmbulamayanda
3-okuduğum bir yazıda tarıkatin insanlara musallat etmee amacıyla özellikle kodlu zikir çektiklerini soylemişler
4- zahiri anlamda tasaffuvi ilimlere hakim olmayana boyle zikirler verip ilerletmek bir çok kötü sonuç doğurduğunu yüzlerce sonuç çıkarmış
5-yüksek sayılardaki zikirlerde surelerde vb okumalarda korunma duaları tertipleri yapmamak gerçekten tehlikeli
not:üyveysiler işin tekniğini basitçe açıklayıp gerekli ön şartları anlatmaması göstermemesi bir çok musallata sebep vermiş bence ve onların bu dediklerimi bilmemelerine imkan vermiyorum her orta class bilgi paylaşan kişiler mutllaka mürşid gözetiminde tasaffuvi işlere girişin diyor gerisini sen düşün...
Alıntı:
ahfa Nickli Üyeden Alıntı
1000lerce yıldır tarikatlerin genelinde, ilk başta verilen temel zikirler bunlar, 100 istiğfar 100 salavat ve çekebildiğin kadar kelime tevhid..musallat olunuyor diyrlar, nasıl oluyor çözemedim, hediye edilenlerden mi kaynaklanıyor ?
|
yazımı okursanız sorunuza cevap vermiş olurum zannımca hayırlı günler