Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Benim sana tavsiyem Hz Muhammed sav önerdiği istihareyi yapman uyanık şekilde istihare yanılma payı vardır bir diğer konu ise sufli varlıklar sizi döndürebilir
Korkmak insana kaybettirir ama sen yinede mantıklı seyelr için istişare et bunu değilde normal istihareyi dene bence 🙂
|
Diğer istihare için günahlardan arınmış olmak gerek biraz sanırım günlük tovbelerimizi ediyoruz ama yinede dünyayla çok mesguluz bu mesguliyetten arınmak nasip oldugunda inşallah deneyeceğim. Esimle evlenmeden önce bilincsizce ama istihareyi ilk kez denemenin verdiği ozen ve heves ile yapmıştım 7 gün. Bazı ruyalar görmüştüm. Anlattıklarım hayra yormustu.
Birde kardeşim ben bu uyanık istihareyi yaparken tecrube edeyim defterime öyle not alayım dedim açıkçası. Ve niyet edip ihlasa başlarken kendimi saglama aldım ayakta dedim ki bilinç altı düşünceme gore donmemeye calisicam döndüğümu hissedersem direnicem dedim kendi kendime. Birde baslamadan tövbe ettim korunma yaptım öyle başladım. Yani baska varlıklar gorevlendirildi ise muhtemelen onlar zararsiz varliklardir diye düşünüyorum. Tevekkül ile yaptığım Korunmama güveniyorum çünkü. Birkaç kez daha tecrübe etmek istiyorum ama inşallah.