@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olabilir yanlis anlamis olabilirim hakkini helal et
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] valla dun sana up uzun bisey yazdim tlim kapandi yorumu atamadan nasibin degilmiş demekki neyse yazin komple şirk Ben var im demekle var olunmaz kisi var olmak istiyorsa salih kul olmali salih kul olmayanin enerjisi sönüktür her yere bagir cagir var olmazsin yaradanin yaninda kiymetliysen ay da seni tanir yildizlarda ben varm burdayim demek egonun farkli bi versyonudur ben beni yargilarim diyorsunda pardonda sen kimsin derler adama Yargi Allah in hakkidir sen kimseyi yargilayamazsin hangi mahkemede suclu kendini yargilamis ve sucu oayan hangi sanik hakim karari olmadan berat etmis Meal oku meal kuranda hersey apacik belli apacik yaziyor Allah kuranda bile herseyi ben yaptim demiyor ben eki yok hepsi biz bizler Allah o kadar yuceki Ben demiyor biz diyor sen ben varim ben kendimi yargilarim bende Allah tan bi öz üm falan bunlar hep şirk hep şeytani dusunceler
Şeytan hep ben demiş (ben ) kelimesine cil eklemeye gerek yoktur Bencil olanda yanlizca şeytan dr selametlen