Alıntı:
Moongirl Nickli Üyeden Alıntı
Bilmiyorum ki üstümdekilerden kurtuldum mu ama o yazımdan sonra izlenme yaşamadım
Yarın bi hocaya gitmeyi düşünüyorum burda bi yaşlı kadın varmış ona gözükmek istiyorum bide kısmet açtırmak için dua okuttursam mı ? Nasıl olur
|
biz size yapılması gerekenler zaten dedik eğer ki sorunu başkasına çözdürtseniz de ruhsat düşmediği için halen açık kalıcak en sağlıklı ve karlı olan tertipleri uygulamanız ama illa gidicem diyorsanız ilk önce şu dediklerimi uygulayın ve sonuçları yazın bu yazıda
-1bardak suya101 yunus.as duası ve 11 ayetel kursi her okumada su ya ufle suyun tadı nasıl ? mide bulantısı vb reaksiyon varmı ? şimdi yazarsın
-zurriyat agacı tovbesi yap ve uygula
-6gün sabah aşkam hizbul şakran oku
ve önceden dediklerimi de hayatına merkez ine döşe
1 hafta sonra sonuçları yazarsın buradan hayırlı günler
[QUOTE=ulucayto;503850]biz size yapılması gerekenler zaten dedik eğer ki sorunu başkasına çözdürtseniz de ruhsat düşmediği için halen açık kalıcak en sağlıklı ve karlı olan tertipleri uygulamanız ama illa gidicem diyorsanız ilk önce şu dediklerimi uygulayın ve sonuçları yazın bu yazıda
-1bardak suya101 yunus.as duası ve 11 ayetel kursi her okumada su ya ufle suyun tadı nasıl ? mide bulantısı vb reaksiyon varmı ? şimdi yazarsın
-zurriyat agacı tovbesi yap ve uygula
-6gün sabah aşkam hizbul şakran oku
ve önceden dediklerimi de hayatına merkez ine döşe
1 hafta sonra sonuçları yazarsın buradan hayırlı günler[/Q0UOTE]
not
bunların hepsini sitede rahatça bulabilirsin)