Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
rüya ilimi benim araştırmalarıma göre dedikleriniz kısmen doğruluk payı olsada bambaşka
2 ayırır alımler rüyaları bazıları 3 e
rahmani
şeytani
ve diğer(bilinçaltı psikolojik)
rahmani olanlar herkesin hayatında yaşayabilceği gibi ilahi bir mesaj verir (gayb dan da haber gelebilir yaşayanlar bilir) dediğiniz gibi ondan siz yorum çıkarırsınız
şeytani olanlar asılsızdır ne kimseye anlatmaya nede bu bir mesajmı diye evhamlanmamak tamamen boş olduğuna yormak gerekir fakat mutlaka allaha sığınmalı ve şeytanin şerrinden korunma istenmeli (tertipler vardır bir çok çeşit) eğerki bu uygulanırsa genelikle hiçbirşey olmaz uygulanmaz üstüne gidilerse belayı dilinle çekmiş olursun
psikoljik olan sosyal medyada bilinç altına yerleştirilen ince mesajlar, günlük hayata bir düşünceyi bilinçli bilinçsiz kafaya takma sonucu olur ve bunlarda asılsız yakındır bana kalırsa İSTATİSTİKsel anlamda oluşturulmuş kısmı insani rüyalardır
ve şoyle ki rüya alemi denildiği gibi çok derin ve değişiktir 12 saat uyur sanki rüyada 5 10 dk geçmiş 5 sn geçmiş gibi olur 2 dk 10 dk ,1 saat gözünü kaparsın 100 yıl, 9 saat ,1 hafta boyunca rüyada kalırsın ve çok net hatırlarsın
alimler sabah namazına yakın saatlerde görülen ruyayı rahmani rüya olabiliceğine yorumlamışlar
Hasbünallahü Ve Nimel Vekil
|
Sürekli rüya gören biri olarak artık rüyanın rahmani mi, şeytani mi, bilinçaltı mı olduğunu ayırt etme kabiliyetinede eriştim...işin kötü tarafıda bu zaten... gördüğünüz rüya kötü olduğunda gerçekleşme ihtimalinide bildiğiniz için bazen rüyayı gören açısından psikolojik sıkıntı olmuyor değil...