Alıntı:
Lucky Nickli Üyeden Alıntı
Gerçeğini çok merak ediyorsan bitane falcı bakimciya gidersin onlar cinler vasıtasıyla geçmiş bilgileri var kimin kapatıp actigini sana söylerler
|
bu yorumuna katılmıyorum o kişiler bu arkadasimizi yalanlar ve belkide buyuler ile celp etip yoldan cikarabilirler durumu kotulestirebilir
Alıntı:
Cihadfarz1453 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba. Musallat büyü her neyse mevcut olan bir insanım. Uzun süredir de ibadet vs bjraktim sadece dua ediyorum,bunaldikca okuyorum. Onun dışında evin içinde dışında full sigara vs. Evde bir ağırlık zaten var. Bugün sehirdisina çıktım. Arkadaşım senin salon ve balkonun ışığı yanıyor dedi. Yok dedim kapalı hepsi. Gündüz çıktım evden çünkü. Sonra dönüşte tekrar bakmış AA kapanmis dedi. Eminim çok eminim açıktı faln. Neyse yedek anahtar var birinde. Gidin bakın dedim. Gittiler baktılar hırsız vs alameti yok. Çokta emin.. e tabi oaranormal şeyler akla gelmiyor degil. Nedir durum sizce,ne yapmalı? Işık yakmak nedir varsa da böyle bir şey?
|
namaz varmidir?
kurana sunnete uygun hayat yasiyormusun?
zurriyet agaci tovbesi yapmani gunde bir kere hizlbul ekran kalkani veya ayetel kursi korunma dairesi uygulamani oneririm
ev de bir sey var illa dersen buhurlar kulllanabilirsin ama.isin ehli birisinden uygun tertip ile kullan imas hocaya durumu daha net öz ve yasadiklarini anlatarak yardim alabilirsin