Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
madem bu kadar acik sozlu ve herseyi paylasmak isteyen birisin sana cok samimi bir teklifim var,bu ilme gir biraz derine dal o derinde gordugun her seyi herkesle paylas herseyi herkese soyle ne gorduysen ne duyduysan ne ogrendiysen her yerde ayan et, bak d gor ne oluyor bak sana boyle yapinca şoyle olacak böyle olacak demiyorum herseyi kendin goreceksin, unutma bekara karı boşamak kolay,biraz daha ksba konusayim hic kusura bakma oyle sitem eferek car car konuak cok kolay.... ibnul arabi hz. lerinin bu ilme gireceklere olan ögüt ve tavsiyelerinide bir oku istersen
|
İmas hocam burda çoğu şeye şahit oldum ışığı az göreni hemen köseye çeker gibi özele çekeni gördüm bu ilmin derinliği sürekli uyarılıyor herkes kaldıramaz çukur gibidir ordan direk düşerek te dibini görürsün kırık yaralı, merdiven yaparakta yavaş yavaş inebilirsin daha bilge daha takvalı. Bende çoğu şeyden bilgisizim hata bazı arkadaşlara bakıyorum kendimi sıfır gibi görüyorum amacım onların ilminden olduğunca faydalanmak o çukura sağlam inmek inşallah