Alıntı:
Fatma0738 Nickli Üyeden Alıntı
Bana çocukluğumdan beri sürekli büyü yapılır ve musallat kaparım musallatlarida hep psikolojik travma yaşadığım zaman kaparım çünkü psikolojim bozulduğunda günlük derslerimi yapamam 5 vakit namazı o zamanlarda zor kılarım farz diye kendimi zorlarim işte tam bu anlarda gelir musallat yapışır hepsinde de çok şükür Kur'an ve zikirlerle temizlenirim bu son darbede bana iyi ders oldu hep Rab bimin kim benim zikirlerimden yüz cevirirse ona şeytanı musallat ederiz sözü gelir aklıma şimdi ne kadar kötü olsamda okumalarimi bırakmıyorum çünkü düşmanın nereden çıkacağı hiç belli olmuyor sadece tanıdıklar değil tanımadığınız insanlar bile artık büyü yapıyor rukye yani Kur'an ve zikirle Rabbim beni hep kurtardı tabi iman çok önemli iyi gününüzde Rabbimize hamd edersek kötü günümüzde de yüce Rabbimiz bizi sıkıntıdan kurtarıyor derdi veriyor ama dermanı nida veriyor moralim bozuk iyi değilim deyip Allah in zikrini bırakınca kuzu kuzu bize zikirleri çektirip Kur'an i okutturuyor bir farkla musallat kalmadan önce Allah rızası için yaptığımız ibadetleri musalat kapinca kurtulmak için yapıyoruz başımıza ne geliyorsa kendimiz sebep oluyoruz onun için Allah in indirdiği Kur'an i Kerim'den ve Allah'ın zikrinden farz vacip sünnet nafile ibadetlere sıkı sıkı sarilmamiz gerekir ben vefk le tılsım la yada Kur'an ve zikir haricî hiç birşeyle kurtulmadim yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim ve Allah'ın zikri ile kurtuldum zaten uzaklasmasaydim musallat ve büyü ler tutmayacak ti
|
fakat basinda bu kadar buyu ve musallat varsa bu zikirleri azaltincanda tesir ediyorsa sanirsam senin bakima ihtiyacin var buyu tesir etmesini engeliyorsun fakat kurtulmamisin yada surekli yeni yeni azgin ca devam ediyorlar saldirmaya
ne olduğunu bakmak daha hayirli olabilir belkide hayirli aksamlar dilerim allah sizi hidayete erenlerden hayir da olsa şer de olsa basinizda ayirmasin