Alıntı:
Moongirl Nickli Üyeden Alıntı
Hocam çok teşekkürler ama öyle bi yazmışsınız ki tam anlayamadım doğrusu yani ne yapmam lazım dua mı okumam gerek dua varsa neler okumam lazım… benim kısmetim de kapalı hayırlı bi evlilik yapmak istiyorum burda görmüştüm ben suya 21 günde yapılcak olan okuma varmış onu başlıcam ama bi türlü yapamıyorum okumaya başlayınca içim sıkılıyor haşa ne haddime ama assla okumak istemiyorum dua sure falan içim daralıyor çok sıkılıyorum tamamlayamıyorum yarıda kalıyo ama ben cidden rahatsızım artık izlenmek istemiyorum hele dün 3 tane birden hissettim varlardı çok net yemin ediyorum çok net tek değildim ben dün … çok korkmuyorum ama o verdiği hissiyat etkiliyor hep
|
farz ibadetleri öğren uygula tam anlamıyla
sünnetleri de öğren uygula tam olmasada alış
nafile ibadetler ve büyü musallat kurtuluşu ise @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamızın vericeği reçeteye uygun şekilde iste günlük olarak uygulamak için
kendisi de artık ne uygun görürse büyü musallat bozma için gereken tertipleri verir zamanla bunlar düzeldi şunlar düzelmdi dersin işin derinliklerince sana yardım etmeye çalışır çalışırız
benim nacizane tavsiyem
1-5 vakit namazdan sonra ayetel kursi korunma dairesini uygula 2-vesveseye gelince direk allaha du edip sığın
3-998ya hafız gece 1 den sonra veya sabah namazından sonra tek oturuşta çek ve kalpten inan
e ki: Allah size bir kötülük gelmesini dilerse, yahut bir rahmete nail olmanızı isterse kimdir sizi Allah'tan kurtaracak ve Allah'tan başka onlar, ne bir dost bulabilirler, ne bir yardımcı.