Alıntı:
Moongirl Nickli Üyeden Alıntı
Büyü yapıldığını düşünüyorum ben belkide budur… evet dediğiniz gibi her işim yarım kalıyor kısmetim kapalı neler yapmam lazım kimden yardım almam lazım nolur yardım edin
|
bak kardeşim ben bildiklerimden sana fayda sağlayabilcek nasipinde varsa şeyler aktarayım
ilk olarak ayet de şoyle geçer
:Her kim Rahman olan Allah'ın zikrinden yüz çevirirse biz ona bir şeytan musallat ederiz. Artık o şeytan onun yakın dostudur.
fakat allahın rahmetinden ümit kesilmez şeytan bile kesmemişdir peki ne yapmalı ?
rabbim kuluna bir bela verdimi imtihandasındır unutma bunda başarmak için ne gerekir hak tan yardım istemeli dua etmeli
peki geçmezse napmalı kapıyı daha çok vurmal çağırmalı hakkı dahada çok peki bu nasıl yapılmalı
ilk olarak zaten 5vakit namazın farzlarını zekat oruç vediğer farzları öğrenmeli ve katiyen uymalı !
ardından sahih hadislerde geçen sünnetli uygulamalı zamanla yavaşca
ve sonra nafile ibadetlerle zikirle namaz la oruçla çile ile allaha yaklaşmayı çalışmalı bunlar işin temeli ve ön bilgileri bunlardan sonra derine inmek gerekirse biz internete yada bu sayfada göz gezdir musallata bu dediğim belirtilere uğrayıp da 10binlerce parasını kaybetiren hacı hocaya say say bitmez BİTİREMEZSİN
diyelim işin ehli birini buldun ve üstünde ağır musallat var kabileler hoca allahın nasip ettiklerinin yardımıyla onlarla mücadele etse ve kayıplar verse hocanın işine gelirmi yapmak zorunda mı? bilakis varsa musallat zaten ruhsat vermişsindir yani bir günah veya günahlardan gelmişdir ne yapmalı?
büyüyü musallatı kendin def etmeli bunun için özel reçeteler uygulamalar vardir kimi paralar yığar başarır başaramaz kimi bir kaç dua okuyarak kurtulur kurtulamaz nasip işi .
benim nacizane tavsiyem @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamızın bir çok kişiye de önerdiği terkiplere sıkıca yapışıp bu rahatsızlıklarından kurtulmana vesile olmasıdır ama unutma benim gördüğüm ve okuduğum kadarıyla bu durumlar dediğin gibi ise zaman baya aleyhine akar kararını ver ya kurtar kendin çabalayarak bu durumdan yada daha da kötü günlere hazırlanmaya çalış allahın izniyle yada birilerinden sadece meddet umarak nasipinde varsa inşallah kurtulmaya nail ol!
Hakim(heri şi hikmetli olan dır) benim dediklerimi belki yaparsan belki kaybettiğinden çok daha fazla hem bu dünyada hem ahirete kazanıcaksın ...
daha fazla sanırsam söze gerek kalmamıştır allah yardımcın olsun hayırlı akşamlar