11.10.22, 10:45
|
Vefali
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 24 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
gulom94 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar öncelikle,
yıllardır aileminde benimde yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim
elbise dolabımdan elbiselerim yanık yanık çıkması dolabımdan mezar toprağı çıkması,evde birinin yürüdüğünü ayak seslerini duymamız evden çıkamıyor oluşumuz.yatak odasında bebek ağlama sesleri,ev içindeki kapının kendi kendine ittirilmesi,uyuyamamam,rüyamda muskaları göstermeleri benim kalkar kalmaz o yerlere bakıp muskaları bulmam,felaket bir şekilde bir kişiye bakmam yorumlamam hissetmem,dua etmediğimde rahatsızlık hissetmiyorum,şansımın kapanması,gittiğim hocaların beni kapıdan kovması bakamayız demesi üzerindekiler çok güçlü demeleri,hislerimde yanılmamam,çocukluğumdan beri bunları yaşıyorum,vird edindiğim okumaları yapmazsam rahatsızlık duymam sürekli sol kulağımın çınlaması,insanlardan uzaklasmak istemem,kimseye güvenemem,şansımın tıkanıklığı nolur söyleyin napmalıyım?evde bişiler var ayak seslerini duyuyorum beni izlediğini düşünüyorum.yıllardır.ve o sesleri ailemde duyuyor.evde limon sıkacağında kokmuş hayvan kanı bulmaamız.falan daha tonla sorun.ev mi sahipli bende mi bişi var bende bişi varsa ailem niye benimle aynı şeyleri yaşıyor.bilen biri lütfen ALLAH rızası için bişi söylesin.aşırı ilme merak saldım.varlık sahibiysem neden göremiyorum.nedir bunlar.
|
kardesim cikan muskalar topraklar sana veya evdekilere buyu yapildiginin gostergesi. duydugun sesler uzerinde cokca kapi acilmis rahat hareket ettiklerinin gostergesi. sana en basit cozum kardesim. ayetel kursiyi her zaman oku gun icinde agzin durmasin mesela. vela yeuduhu ile baslayan son kismi cokca tekrarla.biriyle konusacagin zaman veya isin oldugunda son kismi bitirdikten sonra tekrar ayetel kursiyi oku sonunu tekrarla. onemli olan ara vermeden yapman. burda kardeslerimiz tarafindan verilen hangi uygulama olursa olsun devamli ara vermeden yap. ayetel kurside ilk gunden rahatsz olucaklar sonra yaklasamicaklar yaklasamayinca daha cok garip sesler veya birseylerin oynamasi olabilir cunku birseyleri basardigini anlicaklar son cirpinislarin baslangici olucak sonra seni ve en cok nerde okuduysan orayi sonra evini evinden sonra komsularini ayetel kursi saracak. birakmadan devam edersen hicbir mahlukat seninle ugrasamaz. ilk etkisi manevi alemde cikar sonra insanlar uzerinde tasallut saglar ki onunde kimse duramaz hakliysan ve allahin hosuna gidecek kurallarina uyuyorsan tabi.... ulviyat sana kizsa dahi uyari mahiyetinde zarar vermeye calissa bile hukmu olmaz o derece... hadi selametle kardesim
|