Alıntı:
Vesaire Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun hocam, hani bir düğün derneğe gidersin, kalabalığa karışırsın, üzerinde bir gerginlik baş ağrısı uyku hali olur vs. nazar var üzerimde dersin okursun esneye esneye gözü yaşlarıyla atar rahatlarsın.
Ama hased dediğim sizi tanıyan genelde yakınınızda bulunan sahip olduğunuz hemen herşeyi aşırı kıskanan, fesat insanların böyle konu sizden açıldığı anda dahi yüzünün katran gibi kararıp da tüm benliğiyle size yönelttiği yoğun ve sürekli olan negatif yıkıcı nazar enerjisi gibi.
İkisi de nazar sanırım da bu alttaki öldüren oluyor doğru mu anladım. Cinler de enerjisel varlıklar en nihayetinde, zayıf bir cin 12 voltsa bir ifrit 220 volt enerji verebiliyor mesela. Nazarında şiddeti enerjinin gücüyle mi orantılı ?
Hayırlısıyla bir anlatabilseydim derdimi
Hakkınızı helal edin valla zülmettim size bugün çarpılmam inşaAllah, cami hocası bilmez bunları hocam biliyorsunuz, bilirim diyenler de genelde bilmeyenler. Bilenlerde sır deyip geçiyor. İlminizin sadakası olsun, bir ben değil gizli gizli okuyup nasiplenen çok biliyorsunuz. Ayırdığınız zaman için çok teşekkürler, millet başım belaya girer hoca kısmı psikopat oluyor diye soru sormaya da korkuyor. Benim kafada bi iki tahta eksik ondan meydandayım Allah’a emanetsiniz
|
Nazarın kişiye etkisinde bir sürü sebeb olabilir.
Nazari bir mızrak gibi düşün. Bu mızrak kişiye nasıl saplanır. Kişide koruma yoksa, aura delik, zedeli yada yirtiksa, doğuştan nazar almaya açıksa vs sebebler olabilir.
Nazar enerjisi kişiye mızrak gibi isabet eder. Kimisinin aurasi, kimisinin enerjisi kimisinin itikadı bu nazar enerjisini izale eder.
Kimisinin de aurasini enerjisini deler isabet eder
Nazarın şiddeti de gelen negatif enerjinin bedene ne kadarı isabet ettiği ile alakalıdır.
Bu konu uzar gider, anlat anlat bitmez bu nazar.