Alıntı:
Eos Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce konu açmıştım ama konuyu toparlamak adına kısaca özet geçeyim küçüklüğümden beri varlıkları görebiliyorum. (Bunu hiçbir zaman bir nimet olarak görmedim bana göre lanet) Siyah duman yahut siyah insanlar olarak gözüküyorlar. İki kere korkutuldum onlar tarafından. Yüzleri çok korkunçtu. Çocukluk çağındaydım. Sorum şu, korkutarak ne elde etmeye çalışıyorlar? Sadece eğlencesine mi yoksa altta yatan sebepler var mı? Korkuyla beslenir diyorlardı bu doğru mu? Bir de insanlar görünüşleri itibariyle güzeller. Onlar neden tiksinç ve çirkinler?
|
Kişi korktugunda, aşırı uzuldugunde, aşırı sevindiginde, aşırı takintiyla vesveseye geldiğinde aurasinda delikler ve yırtıklar oluşur.
Kişide koruma kalkanı yok ise veya manevi yeterliligi yok ise musallat olabilirler. Beslenme sonradan içeri girdikten sonra başlar. Giriş yoksa besinde yoktur.
Keşf konusuna gelince, pencere balkon vs ne varsa dışarı bir bak bakalım, dışarıdaki ahaliyi gormuyorsan kesfde yoktur eğer görüyorsan ya musallat vardır ya açılma/musaitlik vardır.
Selametle.