Alıntı:
gencdavetci Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah Rabbimin izniyle kurtulurum bu ileten yatırmadi beni boğazıma boğazıma vuruyor Allah hocalarımızın ilmini artırsın sayılarına sayı katsın amin ecmain
|
kardesim buyuyu e karsi ayetel kursi korunma dairesi ,998 ya hafizi niyetini , ve forumda hocalarimizdan buyu bozman icin gereken metodlari eksiksiz uygulaman gerekir kendiliginden durum sadece daha kotu bir hal alir
basiret gozunden kastin nedir kalp peresi var(cin gozu)
birde kalp gozu var(alemi gormek) cin gozu adi ustunde bazi icicek lerle metodlarla herkes acabilie bilakis musallata maruz kalanlarda da olur hemde kesifleri acilmalarda olabilir
kalp gozu ise rahmani varliklari meleikelerden tut cesit cesit ruhanileri gormektir varliklarin nefislerini gormektir vsvs bu yuzden 2 goz de zordur kolay hic degildir
bilakis imanin iraden kuvvetli degilse ne yapman gerekir hangi durumda ilim sahipi degilsen oyuncak ederler adami fark eder veya etirmezler allah muaffak eyler seni insallah kardeşim
Alıntı:
gencdavetci Nickli Üyeden Alıntı
Basiret gözünü açan ruhanilerle muhatab olurmu merak ettim basiret gözü üzerinde çalışacam bana 5 tane muska yapılmış onların görevlileriyle muhatab olmadan onları görmeden basiretimi açsam oluyormu
|
ve kalp gozu acilirsa o musallatlarida gorursun
ruhanilerle muhattab vs bircok olaya erisirsin vb cook ornek var kitaplarda ben sadece araştırma ciyim bu yuzden bu konularda herkesin en buyuk tavsiyesi mursid bu ilimden anlayan birinin yardimini almak lazimdir yoksa sonuclari ongormek kolay degil