Alıntı:
gencdavetci Nickli Üyeden Alıntı
Ben sakinim bu konuda sır sahibi olanlar olmayanlara daha çok yardımcı olsun diye bu paylaşımı yaptım farketigim kadarıyla kimseye bilgi verilmiyor yardımcıda olunmuyor bencilik deilmi belki benim dua etme şeklim yanlıştır bilen arkadaşın duzeltmesi çokmu kötü olur
|
kardeşim ben az bi bildiğmle bir nufak taneside olsa yardımcı olayım inşallah
ilim sahibi kişiler sırları paylaşmaz sır olduğu için sır değilsede paylaşmayı bazı lar tercih etmez çünkü eğerki soru sorana cevap verirse o istediği olur ama sonuçları ya kötü olursa musallat kaparsa yoldan çıkarsa istediğine uygunmudur allah hem en hayırlısını hem gaybı bilir havas ilmi güzeldir ama
nefsi terbiye edememişsen alim olsan ne ye fayda eder
benim düşüncem nefsi terbiye et allahın izniye istediğin istemediğin herşeyde gelir inşallah
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim ben az bi bildiğmle bir nufak taneside olsa yardımcı olayım inşallah
ilim sahibi kişiler sırları paylaşmaz sır olduğu için sır değilsede paylaşmayı bazı lar tercih etmez çünkü eğerki soru sorana cevap verirse o istediği olur ama sonuçları ya kötü olursa musallat kaparsa yoldan çıkarsa istediğine uygunmudur allah hem en hayırlısını hem gaybı bilir havas ilmi güzeldir ama
nefsi terbiye edememişsen alim olsan ne ye fayda eder
benim düşüncem nefsi terbiye et allahın izniye istediğin istemediğin herşeyde gelir inşallah
|
çoğu kimse vebale girmek istemez korkar bu yüzden sağlam mürşid lazım dır yada sağlam bir irade nasipte varsa olur olmasada olur onun rızasını gözetirsek inşallah