Alıntı:
FikretAdil Nickli Üyeden Alıntı
Sizi tenzi ederim ama bu tur durumlar bana hiristiyanlarin gunah cikartma islemini hatirlatiyorum. Onlarda kendilerince tovbe aliyor.
Ben Allahtan korktugum icin tovbe edecegim, Allah buna sahit olacak ama tovbemi bozmaktan korktugum icin bir mursid, seyh sıyh adi her neyse onu sahit tutup ondan mi korku ma tovbe mi bozmayacagim anlamadim. Allahdan baskasini veli edinmeyin diye ayet var. Allahdan baska kim şefaat edecek ? Ben tovbe mi de Allaha yaparim, onu bozmaktan da Allah korkusuna sakınırım
Bence boyle seylere hic gerek yok, siz kendiniz kendi kendinize tovbenizi edin.
|
Kardeşim menzilde yapılan günah çıkartma değildir hep birlikte tövbe etmektir ve peygamber efendimizin uyguladığı bir sünnetidir hatta Kur'an'ı Kerim'de şöyle geçer o ağacin altında sana biat edenler aslında bana biat etmişlerdir onların elinin üzerinede benim elim vardır diye geçer iftira atmayın oraya intisab edenlerin içinde tasavvufun içinden geçmiş kitabını yazmis yani işin uzmanları profosorler cahiller hepsi vardır ve istihare ile bağlanan çoktur tövbe alma deyimi gidip tövbe alınmıyor abdest alma gibi düşün Hristiyanlara benzeriyorsun biraz dikkat et ne akıllılar var oraya bağli olan bizden dini Kur'an'ı Kerim'i bilen size mı kaldı eleştirmek