Alıntı:
osmank1991 Nickli Üyeden Alıntı
Dediginize katılmıyorum hakkini helal et. Burda güzel kardeşimiz maneviyatina el atmak isterken, siz, direk hem sofi hem havasci yaptınız. Sofi olmakla (ben daha 2 senedir Sofinin S si olamadım, rabbim olmayı nasip eder cümleye insallah) havasci nasıl olunur? Amac ne dir sofi olmakla? Cinlere hükmetmek mi? Allah'ın rizasini kazanmak mi? Yanlış bilgi verip insanların kafesini bunaltmayın Allah icin.
Zikir talimatı siz nasıl verirsiniz? Vekil misiniz? 8 Allah dostlarının ismini ezberlemeden, nasıl zikir dersi verirsiniz? Vebala giriyorsunuz farkında değilsiniz. Bu yolda yavaşlar yavaşlar seyri suluk edip pismek gerek. birden hocaya git, internette zikirleri oku çek demek YANLIS. bizzat kendi tecrübelerimden, insanin bir tane dusmani varken, 100 tane oluyor, vekille hep istişare edilmesi gerek, heleki baslarda..
|
kendine göre hatalar bulmuşsun... sonra cevabını vermişsin.... kendi cevabındaki hataları bulmuşsun.... kendi kendine cevabını vermişsin. güzel kardeşim bunları iç dünyanda düşün metin haline dökeceksen günlük tut ve yedek harddisk veya usb al ki formatta silinmesin.