Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Husura bakma veremem.Bazı sırları ifşa edince başımıza türlü imtihanlar geliyor.3 sene evveli araştırma yaparken ben onun bir kitapta okudum ve dedim bunu çekeyim yaklaşık 3 sene evveli sanırım 4-5 ay sıralı çektim sonra fark ettim ki öncedende rüyalarda değişik olaylar görürdüm ama onu çektikçe daha farklı görmeye başladık yada Allah CC ordan bize yol verdi bazısı keşfim açılsın cinleri göreyim derdinde bende öyle bir dert olmadığı için haliyle o esmayı çektik bıraktık sonrası etkisi bende devam ediyor.Yani şu ara hatta 100 kere çekiyorum sayı olarak çektiğim esmalar varda standart hepsini 100 yaptım salavatta dahil sonra sayı işi bitince aklıma gelen esma salavat değişik şeyleri saymadan kalpten çekmek gerekir usulu bu.3-4 senede bu arada 6 tane zikirmatik çöpe attım.Önceden günde 20-30 bin çektiklerim oldu.Sonra bir kitapta okudum denilen kısaca sayılara takılmayın kalpten sessiz zikir edin.100 sayısını standart bağladım 99 tesbihle çekiyorum sonrasını kalpten devam
Birde 6 ay evveli sağlam manevi imtihandan geçtik haliyle onunla ilgili yalvardık yakardık rüyada bir esma gösterildi onu çektik sonuçta sıyrıldık.
Bu imtihan olayını önceden bir konuya yazdık işte fikri olmadan zikri olan çok yok cin ismi yok peri ismi diyen oldu rüyada esmamı verilirmiş diyen bazı ahmaklar oldu.(Şeyh abdülkadir Geylani KS bir gün bir adama kızar ey ahmak adam der Allah CC sen ne zannediyorsunda böyle konuşuyorsun o hesap)
Yani rüyada Allah CC 99 isminden birini görüyorsan çekersin yada cevşenül kebir var ordada isimler var ayrı açılım onlarda farklı onlarıda görürsen çekersin araştırırsın önce.Bana ne gösterildi ne anlama geliyor ne için gösterildi bu diye bunu akıl etmek gerekir.Yoksa rüyada kakşin-takşin-makşin derse onuda çekecek halin yok sanırım. İşte üstte ne dedim imtihan var dua ettik 2 rekat haced namazı kıldım enaz 15 gece sıralı sonunda o esma gösterildi ve çektik imtihan kalktı.Millet zannediyor imtihan eden seni imtihana sokarken acaba bu kul ne yapacak diyor bakıyor adam dua ediyor misal dua tutmuyor sitede yazan çok işte türlü dert envai çeşit uygulama yaptım eee bela kalkmıyor.Onun için bela musibet yaşayan zaten 5 vakit namaz kılıyorsa misal gecede 2 rekat haced namazı kılıp seslenecek yarabbi başımdaki bu belayı kaldıracak benden yolu göster rüyada belki gösterirler diyorum anlayana dua etmeyi yalvarmayı bilin yolu bu....
-Sanada nacizane tavsiyem bu rüya işine merakın varsa sende sıralı her gece 2 rekat namaz kıl 1 fatiha-3 ihlas suresi ile Yarabbi bu ilim bana hayır getirecekse bana ver de.Niyet hayır akıbet hayır ise verir.İlk mesajda demiştim herkesin yiyeceği yoğurt değil..Vereceğim tek sır şu olsun bundan dolayıda imtihana almazlar umarım 99 isimde değil cevşenül kebirde geçen 1 tanesi öyle bir şey görürsen araştırıcan ebcedini bulacan ve günlük çekecen...selametle.
|
Yazınız o kadar güzel ve aydınlatıcı olmuş ki, Allah razı olsun . Her satırını ( bir üst yorumunuz dahil) dikkat ederek okudum. Şu, sayı ile Esma zikri konusuna değinmeniz de oldukça faydalı olmuş. Allah ilminizi arttırsın, yolunuzu aydınlatsın.