@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten önce Allah sonra peygamberimiz şahid tutuluyor Lokman suresinde geçiyordu sanirim tevbeten nasuhan diye gidiyordu Tövbe alinca insanin üzerine bi tık daha fazla mecburi hissi geliyor bu yüzden tarikattan tövbe alacagim Bana en yakın kadiri tarikatı tövbeyi zaten yapiyorum her aksam namazinda 2 rekat tevbe namazi kilarım fakat mecburiyet hissi Fazla yok Bu yanliş anlaşilmasın Tesettur konusunda biraz esnek davraniyorum
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Tövbe etmekten geri durma evet tövbe edince yaşantımıza daha dikkat etmek gerekir ama ahir zamandayız bu çok zor oluyor mecbur insanlarla içiçe yaşayanlar için zor tövbe kapısı açık senede bir tövbeyi yenilemek iyi olur ama 1 günah konusu yanlış 1 e 1 yazılır günahlar iyilik ve sevapların 1 e 70 yazılır bunuda hatırlatmiş olayım Hayırlı cumalar hayırlı kandiller
|
Günahmi 1 e 70 oluyor bence gunahlar çogalmaz buna delil olarak zilzal suresi lokman suresi ve bi cok surede iyligin de kötülugunde tam karşiligini alacagimiz söylenir