Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm kadiri dergahindan tövbe almak istiyorum sırf Allah tan sakınmak için O mecburiyet hissini dahada yaşayabilmek adına tövbe edip onlarida şahid tutmak istiyorum Kadiri tarikatinda genelde kadin sohbetleri vs yok ki zaten sohbette anlatilan çogu şeye vakifim kendimce dini bilgim mevcud Fakat boyle kadin sohbetlerinde seyhleri yüceltmeleri falan hoşma gitmiyor şirke varan konuşmalar var bu yüzden kadiri dergahindan tövbe almak istiyorum fakat aciz bi kulum Tekrar gunah işleyebilirim diye düsunuyorum cunku insan oglunun tabiatinda gunah işlemek var 1 günah 70 bin oluyor demislerdi bunda biraz çekincem var sizce çekincelerimi boşverip Tövbe etmekte israrci olmalimiyim
|
Tövbe etmekten geri durma evet tövbe edince yaşantımıza daha dikkat etmek gerekir ama ahir zamandayız bu çok zor oluyor mecbur insanlarla içiçe yaşayanlar için zor tövbe kapısı açık senede bir tövbeyi yenilemek iyi olur ama 1 günah konusu yanlış 1 e 1 yazılır günahlar iyilik ve sevapların 1 e 70 yazılır bunuda hatırlatmiş olayım Hayırlı cumalar hayırlı kandiller