@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yok ben dalga gecmedim ciddi ciddi düşündüm bendede var bişeyler
Hahahs fakat benle dalga geçene bende dalga geçerim özellikle yapay korku geldiginde kücük çocuk gbi davranirim valla deli oluyorlar bide surekli cevremdeki insanlardan cinlerden korkmam gerektigi söylenir hic kulak asmam çünkü onlara soyletende cinlerdir çıplak göz ile yakaliyorum iste tl elimde olsa oan onlarin o minnos suratlarini cekkip atarimda iste denk gelmiyor ben cinlerden korkulmayacagini ve kale alinmayacağini savunuyorum bak cin musallati olmasa bile musallat olurlar çünkü sosyal yasamda bile senden bi insan korksa onda etkin olur bu yuzden korkmucaksin benim bu konuda geçmişim var asla sövme dalga olmaz durduk yere onlar benle eglenirse bende onlarlan eglenirim hayirdir
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|