Alıntı:
Hulya571 Nickli Üyeden Alıntı
Iste cine soruyor diyorunuz o varliklar yalanci bazen atadabiliyorlar bazen , gecmisi bilebilirler ama gaybi Allah bilir oyle olsa herkes gelecegini ogrenir kimseyle konusmaz o gelecek kisiyi bekler. Yada kendi hayatlari mukemmel olur. Hersey Allahin elinde ilmin zayif ama Alllaha itimadim tam bilene sormak istedim. yazilmis kaderde bile rabbim bizim ne yapacagimizi bildigi halde secimleri bize birakmis neyo sececegimizi bildigi halde herseysen haberdae olan bi Allah var. Kalkmis insanoglu ilim verilmis hasa ben biliyorum kaderindeki kisi o kisi bu kisi degil esin soyle varlikli birisi senin yildizin cok parlak seni cok iyi seyler bekliyor diyemez ki oyle olsa herkes isini gucunu biraksin calismayida biraksin yarini sorup ogrensin tovbe tovbe olacagi nasilsa biliyoruz desin beklesin. Ne anlami kaldi ? kiyamet gunu olum gunu dugun gunu hersey Allahin takdirindeyken kalkip su bu olacak demek mumkunlugunu garipsedim inansam sirke dusecegim. Ayeti kerimeler var yarini bilen var mi yaradandan baska diye. bilinseydi suan herkes ayagini denk almisti hersey duzgundu. Yarin hepimiz icin supriz bisey bilinebilecek bisey degil.
|
Yıldız değişken birşey. Yani sana bağlı öyle çalışmadan ogreniyim nasıl olsa yasayacam dersen tutmaz. Öyle olsa yıldız yükseltme, yıldız düşüklüğü diye birşey olmazdı. Varlıklar yalan söylemez sadece nabza göre şerbet verir. Sana söylediği şeylerin sendeki etkisini bilir ona göre konuşur. Gerekiyorsa ya söylemez ya eksik söyler yada yalan söyler. Varlığın inancına göre. Varlık şeytani pis bir varlık ise sana seni delirtecek yalanlar söyler üstüne kanıt bile sunar yalandan. Öbürleri de kendi dinine göre konuşur. Söyledikleri ile bakani da baktırani da kandırıp değişik yollara sürükleme iradene müdahale etme durumları var. O sebeple herkes bu işe girmiyor. Çok keskin bir kılıç. Sitede tecrübe ettiklerimiz kısmında birinin cin çağırma tecrübesi var bak mesela tam sesini duydum uyuya kalmışım diyor. Uyuturlar. Dinden çıkartmak için seni binbir vesvese verirler sonra sana konuşurlar. Zaten vesveseli sen inanırsın evet ya bu böyle der çıkarsın. Aslında varlığın oyuncağı olmuşsun haberin yoktur. Hocalar neden senelerce ilim öğrenmeye uğraşır nefsini terbiye eder zannediyorsun?