Alıntı:
selo09 Nickli Üyeden Alıntı
Yıldızına bakıyorlar yav. Yildiznamede çıkıyor bazı şeyler. Onu da bilen cinler var onlara yaptırıyorlar. Gaybi full HD soyleyemezler ama böyle ufak tefek şeyleri çıkartıyorlar işte yıldızdan. Kadının irtibatı var sorup söylüyor
|
Iste cine soruyor diyorunuz o varliklar yalanci bazen atadabiliyorlar bazen , gecmisi bilebilirler ama gaybi Allah bilir oyle olsa herkes gelecegini ogrenir kimseyle konusmaz o gelecek kisiyi bekler. Yada kendi hayatlari mukemmel olur. Hersey Allahin elinde ilmin zayif ama Alllaha itimadim tam bilene sormak istedim. yazilmis kaderde bile rabbim bizim ne yapacagimizi bildigi halde secimleri bize birakmis neyo sececegimizi bildigi halde herseysen haberdae olan bi Allah var. Kalkmis insanoglu ilim verilmis hasa ben biliyorum kaderindeki kisi o kisi bu kisi degil esin soyle varlikli birisi senin yildizin cok parlak seni cok iyi seyler bekliyor diyemez ki oyle olsa herkes isini gucunu biraksin calismayida biraksin yarini sorup ogrensin tovbe tovbe olacagi nasilsa biliyoruz desin beklesin. Ne anlami kaldi ? kiyamet gunu olum gunu dugun gunu hersey Allahin takdirindeyken kalkip su bu olacak demek mumkunlugunu garipsedim inansam sirke dusecegim. Ayeti kerimeler var yarini bilen var mi yaradandan baska diye. bilinseydi suan herkes ayagini denk almisti hersey duzgundu. Yarin hepimiz icin supriz bisey bilinebilecek bisey degil.