Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
Cümleten Selamun Aleyküm kardeşlerim
Ad veremeden ve ima etmeden soruyorum bazı internete videolarda bazı kişiler nesneyi hareket ettiriyor tesbih çubuk vb şeyler hareket etiriyor berhettiye yada farklı majinasyonlar ile. bunun sebepi neyden kaynaklı olabilir enerji manipilasyonu tekniki, cinler vasıtası ile veya bilinmeyne bir ilme vakıf olmalarındanmıdır ?
Sizlerin gördüğü okuduğu veya deneyimlediyi boyle birşey varmıdır
saygı çercevesini geçmeden bilgilendirici yorumlar yazarsanız çok müteşşekirim
|
Hareket ettirme olayını, cinlerle ve enerji ile yapanlar var. Başka yoluda varsa ben bilmiyorum.
Cinlerle yapıldığını bizzat gördüm. Nasıl yapıldığını söylemiyeyim.
Cinlerle bende denedim.
Videoya çeken zaten ilgi toplamaktır amacı yada takipçi kasmaktir.
Mesela bir vefk yazarken bile israf yaptıysan gelen varlık kendini belli etmek için duvara vurabiliyor, kapı açılabiliyor kendiliğinden, sandalye vs kayabiliyor. Vefke güçlü bir varlık baglanacaksa.
Bilmeyenler muska vefk yazdığında bir harfi bile yanlış yazdığında, israf yapmamış acemi havascılara etraftaki avam takiminin nasıl sevindiğini ve alay ettiğinide gördük.
Onlarda vesvese ve kalemi vs oynatabiliyor, yazarken elini kaydırıp yazıyı bozabiliyor.
Konunun özü cinler ile hareket ettiğini gördük. Hiç tavsiye etmem kimseye denemeyi.
Acemice deneyipte, birşey olmadı deyip sonra gece biri gelip "Selamün aleyküm gardaş. Dur şurdan iki sandalye cekiyimde az konuşak' derse şok geçirmeyin