@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok haklisin bacim da iste hepimizim ana babasi fakat sahsi olarak ana baba kardesim yapmiyo diye bende yapmiyim olmaz en basit ornek Ve bu konudada ben herkesin yardimina kosuyorum ve herdefasinda tek kaliyorum bak maddi manevi en basiti Allah kimseye evlat acisi vermesin toplasam yakin sayacagim 100 kisi var oglum yogum bakimda yatti 1 ay ben amelyatliydim sezeryan yemin ederim 1 ay boyunca uykusuz o kapidan ayrilmadim bi Allah in kulu 2 saat yanimda durmadi bana destek cikmadi Cok sukur bin sukur Rabbim benimleydi ve onun ordulari oglum kurtuldu Ah ben bunca acida skntıda kimseyi yanimda bulmadim ama herkesin feryadina ciplak ayakla kosuyorum yaptiklarim umrumda degil olsa yine yaparim ama iste bebbahtlik nankorluk icten pazarlilik canimi sıkyor ve kendimi kotu hissediyorum yaptigimdan gocunmam ama insan yoruluyor kendimide engelleyemiyorum uzerimde mecburiyet hissi var insanlik ayridir fakat mumin olmak başka kendimi engelleye bilsem kendime cok faydam dokunaxak iste sen kalk 25 26 yasina kadar kendini hic dusunme sonra boyle içten çöküs bu yuzden gamsiz olmak istiyorum ve cabaliyorum bu kezde farkediyorum ki Allahtan uzaklasiyorum nefsimi simartiyorum iste burada cok tikaniyorum 2 yol var ya Allah i hakkiyla anlican o dosdogru yolun bilincinde olcan yada bu bilincte olup uzaklasacan sirf uzulmemek adina 2 side bana zor geliyo falat bukadar seyin bilincinde olup ayrilmak zor
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|