Alıntı:
FikretAdil Nickli Üyeden Alıntı
Yok kardesim dogru diyorsun kimseyi bilemeyiz. Herhalde bu konunuzda bir yanlis anlasilma oldu, onun icin ortam biraz gerilmis.
Bizim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamizi tanimayanlar onunla ilgili biraz yanlis uslup kullaninca ister istemez bizler bozulup savunmaya geciyoruz. Ne yalan soyleyeyim bende ilk okudugumda mesajiniza bozuldum. Hocamin yeri bende ayridir, ben bu sitede hic usunmeden bikmadan insanlara bilgisini aktardigina, yardimci olduguna sahit oldum. Benim bir kac ozel konumda bile kendisi bana bir abi bir psikolog gibi yaklasip dogruyu gostermistir, beni yanlistan döndürmustur. Ve emin ol benim gibi sıkıntısı olan bir cok insan da emeği vardir. Onun icin bende ve bizde yeri cok ayridir hocamiz.
Yanlizca hocamizi kisaca anlatmak istedim.
|
Cevabın için teşekkür ederim. Bu sorumla alakalı bazı bildiklerim var farklı bir cevap gelir mi umuduyla soru sordum konu başka yerlere gitti. Ulvi sufli ifrit şu bu bunların ne olduğunu bilmeden bu tür sitede değilim size göre sır olan başkasına göre sır olmayabilir erenler izin verdiği müddetçe paylaşmak isteyen paylaşır. Hiç bir şey bilmeden böyle bir soru sorduğumu düşünerek sorguya çekilmek gereksizdi.
Bir ulvinin isteği belkide söyle olabilir...
《Gecenin bir saatinde uyandirilacaksın biz cenk ederken sende bize zikrinle yardım edeceksin》