Alıntı:
nar50sin Nickli Üyeden Alıntı
yazdıklarını okudum öncelikle allah hidayet nasip etsin istanbuldaysan pendik ilcesine baglı tepeören köyüne git menzil şeyhi abdül baki hz leri bu aralar orda ,yani tepe örende nakşi tarikatının külliyesi var inan çok büyük fayda görürsün.git derdini orda anlat , orda bi dua alırsan hayatının nasıl degiştini sen bile inanamazsın.namaz vaktinde orda olursan abdülbaki hzleri ile görüşmen daha kolay olur ,gidebilirsen sabah namazın da orda olmaya çalış sakin olur derdini kolayca anlatırsın.bi not orda sabah namazı yarım saat erkenden kılınır
|
Merhaba, ne yazık ki İzmir'de yaşıyorum. Keşke dahil olabilsem
ama tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
Alıntı:
wclovelavendery Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle bence çok güçlü birisiniz kendinizi hafife almayın ben okuduklarımdan bu şekilde anladım. İkinci durumsa şu dediğiniz gibi maddi durumunuz iyi olsaydı da bir noktada manevi arayışa gireceğinizi düşünüyorum. Çünkü bu dünyada her şeye sahibim noktasına gelsek bile kendi kendimize çözemeyeceğimiz pek çok şey vardır.Size boşver şükret vs demeyeceğim. Sadece bir süre düşünün bu siteyi nasıl buldunuz mesela sizi ne buraya getirdi? Sonra çevrenize bakın her şeyi sözde tam olan insanlar var ancak çoğu mutlu değil. Bunları bir sorgulamaya çalışın. Neye ihtiyacınız olduğunu bulacağınızı düşünüyorum
|
Merhaba, yorumlarınız için teşekkür ederim. Aslında bu siteyi ilk annemden duydum. Uzun bir süre bekledim ve sonrasında yazmak istedim buraya sadece. Bir hayat tavsiyesi bir deneyim daha kazanabilmek için. Dediğiniz sorguları tekrar yapacağım çok teşekkür ederim.
Alıntı:
Modern Sofi Nickli Üyeden Alıntı
Kısacası, Kişinin Allah hakkında düşüncesi nasıl ise Allahta kişinin düşüncesine göre muamele eder.
Kişi neye inanırsa ise inandığı şey ona geri döner.
|
Merhaba, bu noktayı anlamıyorum. Çok üzgünüm ama kendisine karşı her hatam için üzgün olduğumu ve özür dilediğimi belirttim. Allah bana bir sevap yazmayacak dahi olsa ben gene iyi bir insan olmaya çalışacağım veya devam edeceğim. Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışan birisiyim. Ancak bu durumuma ve düşünceme karşı bu yaşam seviyesini hak ediyorsam ne diyelim sağlık olsun.