Alıntı:
roze Nickli Üyeden Alıntı
2 yaşında nasıl kullansın bebek neyden anlayacak senin çocuğun kadar onunda çocuğu mahkeme kararı yok mu çocukla zaman geçirme hakkı var. Nafaka veriyor mu? Vermiyorsa bırak çocuğu ona sakın evladıma acıyorum deme babaannesi sağsa bakar ona sen baba evinden giderken kucağında çocuk mu vardı?
|
Hayretle okudum yazdıklarını vicdan kelimesinin ne anlama geldiğini biliyor musun?
Şu son cümlen ayrıca ne kadar çirkin az haddini bil..
Kadının yazdıklarını dikkatli oku kadın boşanma aşamasında eski eşinin sevgilisi var bu kadın bu anne çocuğunu niye tanımadığı bir üvey anneye emanet etsin Nafaka veriyor mu diyede ayrı saçmalamışsın mahkeme sonuçlanmış mı ki nafaka işi belli olsun çok biliyorsunuz siz bir de atlamış yorum yapmışsın kim bilir nasıl kırıldı kadın bir halt bilmediğiniz konularda pis fikirlerinizi kendinize saklayın az haddinizi bilin
Alıntı:
Zehra3535 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba eski eşim ve ailesi çok kötü insanlar çeşitli büyülerle iftiralara maruz kalarak ayrıldık boşanma davası devam ediyor şimdi eski eşim başka bir kadınla birlikte ve bana sürekli kötülük yapıyor. Evladımı almaya çalışıyor iftira atıyor artık bu insanlardan kurtulmak istiyorum intikam derdim bile yok sadece kurtulmak istiyorum
|
Ablacım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun araştırsan bulabilirsin aslında istemediğin insanları uzaklaştırmak için dua yada esma vardır denk gelmiştim fakat hatırlayamıyorum şuan